“Ощадбанк” нарешті запустив послугу, яку багато хто чекав

У відділеннях Ощадбанк можна змінити постачальника газу. Державна компанія “Нафтогаз” уклала договір про співпрацю з державним фінустановою Ощадбанк. Починаючи з 18 січня, українці зможуть змінити постачальника газу прямо у відділенні банку, повідомляє прес-служба Ощадбанку.

Для зміни постачальника газу більше не потрібно йти в офіс компанії, що відповідає за постачання – тепер укласти договір з постачальником можна у відділеннях Ощадбанку – правда, там можна перейти тільки до держкомпанії “Нафтогаз”.

Прийом заявок на укладення договору про постачання газу з державною компанією розпочався 18 січня. Для того, щоб подати документи, необхідно прийти у зручний відділення Ощадбанку з документами (паспорт, ІПН, документ про право власності на житло та згоду співвласника і ЕІС-код). У банку підкреслюють, що змінити постачальника таким чином можуть не тільки клієнти банку, але всі споживачі.

 

Як вказали в Ощадбанку, після подачі заявки і її обробки, через 5-7 днів клієнту надійде повідомлення про те, що він почав користуватися послугами “Нафтогаз”. Перевірити, чи виконана заявка, можна на сайті gas у відповідному розділі – для цього необхідно ввести свій ЕІС-код.

У банку підкреслили, що при переході до іншого постачальника, ніяких дій, крім подачі заявки, від клієнта не потрібно. Попереднього постачальника повідомить “Нафтогаз”, міняти труби також не потрібно. Після завершення переходу, рахунки із сумами до оплати за газ будуть надходити вже від нового постачальника.

Як нагадали в Ощадбанку, вартість газу, пропонована “Нафтогаз” на місяць в січні – 7,22 грн / куб – дана ціна не враховує тариф на розподіл газу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.