Нові стилі Always-On Display на MIUI 12.5

Незважаючи на те, що розробники MIUI 12.5 приділяють велику увагу динамічності призначеного для користувача інтерфейсу, є і такі аспекти нової версії, які зачіпають і інші його якості.

Ми бачили безліч функцій, які скоро з’являться у нас на смартфонах – наприклад, призначені для користувача настройки іконок. Однак бренд також думає про статичних налаштуваннях для тих, хто піклується про термін служби батареї і віддає перевагу більш стриманому дизайну. Цим користувачам адресована нова функція Always-On Display, представлена ​​в оновленні.

Завдяки оновленню функції Always-On Display (AOD) в китайській версії MIUI з’явилося чотири нових віджета. Звичайно, вони можуть бути застосовані тільки до пристроїв з дисплеями типу AMOLED і видимі тільки тоді, коли екран вимкнений, а пристрій заблоковано. Але чому ми говоримо, що вони призначені тільки для справжніх фанатів Mi? Тому що вони демонструють номер 12 нового інтерфейсу MIUI 12.5.

Чотири нових стилі Always-On Display в даний час доступні для завантаження тільки в китайській версії оболонки. Як видно на малюнку вище, через настройки можна вибрати чотири різних дизайну: класичний, синій, червоний і зелений. Назви віджетів дають зрозуміти, що таким чином бренд хотів виділити невелику можливість для персоналізації скіна, за що можна теж висловити подяку розробникам, які щодня працюють над налаштуванням оболонки і її стабільністю. Як згадувалося раніше, це оновлення Always-On Display з’явилося сьогодні в китайській версії MIUI 12.5 з номером збірки 2.9.667.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.