Анонсовано дешевий 75 “4K-телевізор Honor Smart Screen X1

На ринок флагманський телевізор Honor Smart Screen X1. Новинка надійшла в продаж вчора, 20 січня. Ціна склала 850 доларів, але пізніше збільшиться до 930 доларів.

Діагональ екрану телевізора – 75 дюймів. Дозвіл відповідає формату 4К формату ULTRA HD. Процесор пристрою – Honghu 818 з двома ядрами ARM Cortex-A73 і ARM Cortex-A53, а також з графічним прискорювачем Mali-G51.

Обсяг оперативної пам’яті склав 2 ГБ. У комплектацію входять флеш-накопичувач на 16 ГБ і USB 3.0, до якого можна підключити зовнішній накопичувач. Панель обладнана аудіосистемою з чотирма 10-ватними динаміками. Завдяки масиву з шести мікрофонів пристрій розпізнає голосові команди з різної відстані.

У набір роз’ємів входять 3 інтерфейсу HDMI 2.0, мережевий порт Ethernet і стандартні аудіо і відеовиходи. У ролі програмна платформа використовується операційна система Harmony OS / Hongmeng OS.

Екран має частоту оновлення 60 Гц. Заявлений 92% охоплення колірного простору DCI-P3. Телевізор має вузькі рамки і тому дисплей займає цілих 94% лицьового боку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.