Xiaomi Mi 11 Pro запропонує четверну камеру і 120-кратний зум

Xiaomi Mi 11 Pro буде вражати зумом і ультрашвидкою зарядкою. У грудні, за пару днів до Нового року був представлений Xiaomi Mi 11. Хтось кинувся в числі перших придбати флагман і всім задоволені, а інші пишуть негативні коментарі, стверджуючи, що з перегрівом є проблеми і прошивка рясніє косяками. Xiaomi Mi 11 дійсно вийшов спірним продуктом.

Незабаром цей флагман отримає продовження, і компанія випустить в першому кварталі нинішнього року Xiaomi Mi 11 Pro. Відомо, що чекати його прем’єру варто вже після Китайського Нового року, який відзначатимуть 12 лютого. Немає сумнівів, що в числі відмінних рис від базової версії буде камера. Це знову підтвердив відомий мережевий інформатор Digital Chat Station, який стверджує, що Xiaomi Mi 11 Pro отримає четверну камеру, серед набору датчиків буде телеоб’єктив і запропонують підтримку 120-кратним збільшенням.

 

Неофіційний рендер Xiaomi Mi 11 Pro

За його інформацією, дисплей у «прошки» буде аналогічний Xiaomi Mi 11: 6,81 дюйма, дозвіл QuadHD +, матриця AMOLED, частота оновлення 120 Гц і частота сенсорного шару 480 Гц, максимальна яскравість 1200 ніт і колірний обхват DCI-P3.

 

А ось, де ще Xiaomi Mi 11 Pro буде перевершувати молодшого побратима, так це за частиною швидкості зарядки. По дроту новинку можна буде заряджати на потужності 120 Вт, а також запропонують підтримку найшвидшою бездротової зарядки на 80 Вт, яка вже готова до свого комерційного впровадження.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.