Чому зараз не варто поспішати з покупкою Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 дебютував минулого місяця як перший флагманський смартфон, побудований на базі чіпсета Snapdragon 888. Модель пропонує відмінне співвідношення ціни і якості, вона має в своєму розпорядженні першокласним дисплеєм 2K з найшвидшим чіпом Snapdragon, наявним сьогодні на ринку. Покупці навіть мають можливість вибирати з двох різних матеріалів обробки задньої панелі корпусу пристрою: або зі шкіряною спинкою, або традиційний скляний варіант.

Однак, оскільки це перший смартфон на базі Snapdragon 888 на ринку, його запуск практично неминуче міг бути пов’язаний з невеликими помилками і проблемами. Так і сталося. Дивно лише те, що ці помилки виявилися серйознішими, ніж ми припускали. Тому фахівці одного з ресурсів вирішили зробити невелике відео, що дає користувачам повне уявлення про Mi 11.

 

Зверніть увагу, що більшість цих помилок можна усунути за допомогою оновлення програмного забезпечення. Так що, хоча це дійсно змащує враження при самому початку експлуатації телефону, що називається, «прямо з коробки», в наступні пару місяців ми можемо очікувати, що телефон стане досконалішим. Проте, якщо ви купуєте телефон прямо зараз (до оновлення програмного забезпечення), вам все-таки доведеться зіткнутися з декількома збоями, які ми перерахуємо нижче.

Виявлені нами помилки і проблеми Mi 11:

  • Mi 11 випадково відключається під час використання;
  • Додаток камери іноді дає збій при зйомці фотографій;
  • Деякі ігри не завантажуються належним чином, і ви можете побачити галасливий піксельний екран;
  • Snapdragon 888 швидко нагрівається, і Mi 11 не може в повній мірі використовувати обчислювальну потужність чіпа, оскільки він знижує тактову частоту,
  • Щоб контролювати нагрів;
  • Продуктивність камери середня;
  • Шкіряний Mi 11 деренчить при відтворенні через динамік.

Отже, це були деякі з проблем, які експерти виявили на Mi 11. З огляду на той факт, що це флагманський пристрій, ви очікуєте, що він буде бездоганно працювати з першої хвилини використання. Але тут інша справа. Однак ми ще раз хочемо підкреслити, що більшість цих проблем можна вирішити за допомогою майбутнього оновлення програмного забезпечення. І через місяць або два Mi 11, ймовірно, стане таким же досконалим, як і будь-який інший флагман на ринку. Так що, якщо ці тимчасові незручності вас не надто лякають, ви можете піти далі і отримати Xiaomi Mi 11. Як ми вже згадували в нашому огляді, телефон може багато чого запропонувати за свою ціну.

Але поки є сенс, напевно, повернутися трохи назад і подумати про Mi 10 Ultra. Хотілося б сподіватися, що, коли Mi 11 Pro або Ultra вийдуть на ринок після Свята китайської весни, можна буде повернутися до серії Mi 11 і розглянути питання про покупку апарату з цього сімейства більш серйозно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.