Xiaomi випустила розумну камеру спостереження з розпізнаванням лиця

Xiaomi давно відома не тільки смартфонами, але і самим різними продуктами для розумного будинку, які випускаються під брендом Mijia. Китайський технічний гігант оголосив про випуск розумної камери спостереження Xiaomi Mijia Smart Camera AI Exploration Edition.

Камера Xiaomi Mijia Smart Camera AI Exploration Edition приходить на зміну Mijia Smart Camera, яка була запущена в 2019 році. Крім того, в асортименті компанії є Xiaomi Mijia Smart Camera Standard Edition з магнітним підставою, яке можна прикріпити до металевих поверхонь. Камера відповідає ступеню захисту IP65.

Нова інтелектуальна камера Xiaomi Mijia Smart Camera AI Exploration Edition оснащена процесором 4T, який має розширені можливості розпізнавання. Камера дозволяє розпізнавати домашніх тварин і користувачів по особам, а також автоматично починати відеозапис.

Розумна камера має двомоторний конструкцію для повороту і нахилу з горизонтальним кутом огляду 360 ° і вертикальним кутом 118 °. У цій камері встановлений новий 3-мегапіксельний датчик зображення роздільною здатністю 2304 x 1296 пікселів. Є нічний режим і трансляція в реальному часі на мобільний пристрій.

Камера Xiaomi Mijia Smart Camera AI Exploration Edition пропонується за ціною 60 доларів

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.