Lifecell представив абонентам найдешевший тариф: купа хвилин та інтернету

Lifecell запропонував клієнтам вигідний тариф. Один з найбільших мобільних операторів в Україні, Lifecell, оновив лінійку своїх тарифів і запропонував абонентам новий тарифний план з величезною кількістю послуг за невеликі гроші. Про всі переваги тарифу, який вже назвали “кращим в Україні”, повідомляється на сайті оператора.

Тариф і права є вкрай привабливим – його абонентська плата не перевищує таку в соціальних тарифах, які за невеликі гроші пропонують малу кількість найнеобхідніших послуг. При цьому, в реченні, про який йде мова, послуг хоч відбавляй.

В рамках даного тарифу, абоненти отримають 20 Гб високошвидкісного мобільного інтернету, безліміт на дзвінки всередині мережі Lifecell, а також 75 хвилин на дзвінки поза мережею на номери інших українських операторів і на стаціонарні телефони в межах України.

Крім величезної кількості інтернет-трафіку в 20 Гб, абонентам надається нетарифікований інтернет-трафік на користування популярними соціальними мережами. Крім того, абоненти можуть роздавати інтернет на інші пристрої без обмежень.

Тариф, про який йде мова, називається “Смарт Лайф” та користування ним пропонується за спеціальною ціною для різних категорій абонентів. Мінімальна ціна в 80 грн за абонентський місяць доступна абонентам, які перейшли до Lifecell з перенесенням номера. Ціна в 100 грн доступна при підключенні з укладанням контракту, а звичайна вартість тарифу – 120 грн на місяць.

Варто врахувати, що Lifecell вважає місяцем 4 тижні. Крім спецціни, абонентам доступний повернення 5% від витрат на послуги зв’язку в рамках програми лояльності Fishka.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.