Київстар змінив умови користування інтернетом, що потрібно знати

Компанія попередила своїх клієнтів про зміни в роботі. “Київстар” – один з найбільших мобільних операторів України. Нещодавно в компанії заявили про те, що підхід до надання мобільного інтернету своїм клієнтам зміниться. Про це повідомляє офіційна прес-служба компанії.

У компанії пояснили, що зміни, які вони вводять, полягають в тому, що тепер у абонентів буде можливість в будь-який час додатково отримати певну кількість гігабайт мобільного трафіку. Ця можливість буде доступна кожному абоненту, незалежно від того, яким тарифом вони користуються.

З 12 січня поточного року абоненти, які користуються тарифами передплати і контракту, зможуть замовляти додаткові пакети мобільного інтернету. Варто зазначити, що додатковий трафік мобільного інтернету надається тільки тоді, коли закінчується інтернет, передбачений безпосередньо в тарифному плані, за добу людина може замовити до 10 пакетів по 100 мегабайт.

А вже з 12 січня абоненти всіх актуальних і архівних тарифних планів підписки і контракту зможуть замовляти собі інтернет за таким же принципом. Після того, як в тарифі закінчується весь трафік, клієнт може замовити пакет послуг “День онлайн” з 1 або 4 гігабайтами мобільного інтернету. Таку пропозицію підійде активним користувачам інтернету з телефону, до того ж він вигідніше, ніж замовляти додаткові пакети по 100 мегабайт.

Нагадаємо, до цього повідомлялося, що “Київстар”, будучи компанією, яка довгий час працює як на ринку мобільного зв’язку, так і на ринку домашнього інтернету, надала унікальний і не має аналогів тариф, який включає в себе і мобільний зв’язок з інтернетом, і домашній інтернет. Коштує він всього 200 гривень.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.