Xiaomi оголосила про випуск першої відкритої бети MIUI 12.5

Сьогодні китайська компанія Xiaomi оголосила про випуск першої відкритої бета-версії фірмової оболонки MIUI 12.5 для ряду своїх смартфонів, в числі яких такі моделі виробника, як Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi CC9 Pro, Redmi 10X, Redmi K30, Redmi K20, Redmi Note 9, Redmi Note 8 і Redmi Note 7.

Цілком передбачувано публічне тестування почалося в Китаї, так як тільки там проводиться закрите бета-тестування MIUI 12.5 і саме для китайських користувачів.

Як повідомлялося раніше, стабільні збірки MIUI 12.5 почнуть виходити в кінці квітня цього року в Китаї, при цьому про терміни випуску глобальних стабільних оновлень MIUI 12.5 інформація не розкривається.

Нагадаємо, MIUI 12.5, яка є великим оновленням MIUI перед виходом MIUI 13, принесе на пристрої Xiaomi, Redmi і Poco перероблені інтерфейс, анімацію і темну тему, нові суперобоі, додаткові налаштування іконок, різні поліпшення в Камері і Галереї, а також багато інших змін і нові функції, включаючи поліпшене взаємодія з ОС Windows.

Відзначається, що на даний момент MIUI 12.5 сумісна з 28 моделями смартфонів компанії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.