“Укрзалізниця” змінила правила посадки пасажирів в потягу

Посадка в поїзда за новими правилами, деталі. Залізничне сполучення як і раніше залишається одним з найпопулярніших видів транспорту серед українців. Днями в “Укрзалізниці” розповіли, що тепер купити квиток на поїзд стало набагато простіше, оскільки компанія запустила чат-бот в таких популярних програмах як Viber і Telegram. Тепер же глава правління компанії Володимир Жмак розповів в інтерв’ю каналу “Україна 24”.

Жмак обрадував українців, які часто користуються залізничним сполученням, заявою про спрощення вимог до документів.

Незабаром пасажири зможуть при пред’явленні ксерокопії документів, що підтверджують їх особу, сідати в потяги.

За словами голови “Укрзалізниці” на найближчому засіданні правління компанії буде піднято це питання і прийнято остаточне рішення.

Також Жмак нагадав, що зараз дозволена посадка в поїзд для громадян при пред’явленні документів через додаток “Дія”. Незабаром ксерокопія документів людини теж стане підставою для того, щоб провідник пропустив такого пасажира в вагон, і він міг без проблем подорожувати по території України.

Жмак пояснив, чому не було спрощено вимоги до документів раніше. Виявилося, що до сих пір діє старе положення і його поки не встигли ще скасувати.

Саме цим питанням чиновники “Укрзалізниці” і займуться найближчим часом. Це рішення істотно спростить для українців подорожі і користування послугами компанії.

Варто нагадати, що в 2021 році “Укрзалізниця” має намір модернізувати більше пасажирських вагонів, щоб українці могли подорожувати в більш комфортних умовах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.