Укрпошта ввела нову послугу, яка прискорить відправлення і отримання посилок

Укрпошта розповіла про оновлення мобільного додатка Один з найбільших поштових операторів України “Укрпошта” постійно працює над тим, щоб економити час, що витрачається і клієнтами, і співробітниками пошти на відправку. В офіційній прес-службі компанії в Facebook розповіли про нововведення, яке полегшить життя клієнтам пошти.

Повідомляється, що “Укрпошта” випустила оновлення для свого мобільного додатку, яке дозволить клієнтам користуватися штрих-кодами відправки, що зробить процедуру відправки та отримання посилок ще менш часозатратним.

В “Укрпошті” розповіли, що після установки оновлення додатків, для прискореної процедури відправки або отримання посилки необхідно за кілька секунд створити відправку в особистому кабінеті або мобільному додатку, принести посилку в відділення, після чого просканувати штрих-код.

Таке нововведення скоротить кількість черг у відділеннях поштового оператора, що особливо важливо, якщо враховувати, що Україна досі не поборола пандемію коронавирусной інфекції. Нагадаємо, до цього в компанії повідомляли про те, що поштовий оператор почав перетворення з пошти в банк, і першим кроком в цьому напрямку стала можливість поповнювати банківські картки у відділеннях оператора без використання відділень безпосередньо банків, які видали картку.

У більш ніж 3 тисячах автоматизованих відділеннях “Укрпошти” з’явилися платіжні термінали, які дозволяють поповнити банківську карту VISA або MasterCard, випущену будь-яким банком України. За один платіж можна покласти на карту від 50 до 4999 гривень. Комісія – 1,5% від суми платежу, але не менше 10 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.