У MIUI 12.5 з’явилася довгоочікувана функція, що дозволяє приховувати непотрібні додатки

Чим більше часу проходить з моменту виходу MIUI 12.5, тим більше ми відкриваємо для себе нових функцій, інтегрованих Xiaomi в це оновлення – такі, наприклад, як нова інформація про батарею. Пройдуть ще місяці, перш ніж ми побачимо його стабільну версію, але команда розробників програмного забезпечення вже приступила до реалізації плану бета-тестування. Таким чином, користувачі допомагають компанії протестувати прошивку в широкому масштабі, отримуючи натомість можливість спробувати нововведення в режимі попереднього перегляду.

І одне з них – удосконалення системи, що дозволяє налаштовувати значки основних системних додатків.

Xiaomi додає новий метод настройки значків в MIUI 12.5

У попередніх прошивках MIUI 12, щоб змінити значки на Xiaomi, необхідно було звернутися до додатка «Теми». Компанія Xiaomi вирішила оптимізувати процедуру, дозволяючи тим, хто зацікавлений в даній опції, змінювати тільки значки, без обов’язкового зміни всієї теми. Перейшовши в «Налаштування» / «Головний екран» / «Значки», ви потрапляєте на відповідний екран, де ви можете налаштувати стиль значків (на додаток до їх розміру). Xiaomi додала серію встановлених тем, які гарантують користувачам певне розмаїття вибору в тому, в якому вигляді значки будуть відображатися на екрані.

На даний момент ця функція інтегрована виключно в останні бета-версії MIUI 12.5. Поки все терпляче чекають, коли вона з’явиться на західних прошивках, у вас є єдиний спосіб спробувати це нововведення – приєднатися до програми бета-тестування. Крім того, ви можете скористатися завантаженням Xiaomi.eu, доступним на різних моделях Xiaomi і Redmi.

Додаткова опція, додана в останній версії MIUI 12.5 (21.1.8), дозволяє приховувати непотрібні додатки з домашнього екрану, не видаляючи їх. Щоб підтримувати порядок, ви можете вибрати, які значки відображати на екрані, а які ні. Перейдіть до «Управлінню ярликами на головному екрані». Ви можете включити ті, які хочете переглянути, і вимкнути рідко використовуються, щоб не захаращувати дисплей зайвими додатками.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.