П’ять гігабайт в день: Vodafone засипає абонентів халявним інтернетом

Найбільші мобільні оператори раз у раз пропонують своїм клієнтам все нові вигідні послуги в боротьбі за найбільшу кількість абонентів. Так, компанія Vodafone запропонувала своїм абонентам справжній подарунок, забрати який можна, коли завгодно. Він буде особливо корисним у випадку, якщо ви забули поповнити мобільний рахунок, а зв’язок терміново потрібна. Про пропозицію повідомляється на сайті оператора.

Йдеться про послугу “День без турбот”, при підключенні якої, абоненти отримають в розпорядження 5 Гб інтернету, безліміт на дзвінки всередині мережі Vodafone, а також 30 хвилин на дзвінки на будь-які українські номери поза мережею Вашої мережі. Увагу привертає те, що підключення послуги на день абсолютно безкоштовно. Дана пропозиція може бути корисним у величезній кількості ситуацій – наприклад, якщо абонент забув поповнити мобільний рахунок і не може скористатися послугами зв’язку. Підключення відбувається без додаткової оплати за однієї умови – на рахунку повинно бути, щонайменше, 2 копійки. Телефон.

Варто зазначити, що скористатися послугою можуть тільки абоненти, які користуються послугами Vodafone на умовах тарифних планів передоплати. Послуга “День без турбот” діє протягом 24 годин після отримання SMS-повідомлення про її підключенні. Підключати послугу можна скільки завгодно раз, але не більше одного разу на тиждень. У Vodafone вказали також, що денний платіж при дії даної послуги не знімається. Для підключення послуги “День без турбот”, досить набрати на телефоні комбінацію * 101 * 888 # і натиснути “виклик”. Крім того, підключити її можна на сайті оператора або в фірмовому додатку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.