Блокування карток Ощадбанку: клієнтів попередили

У зв’язку з продовженням пандемії коронавируса, порушені зв’язки не тільки між країнами, а й між регіонами всередині деяких країн. Так, через поширення інфекції, серйозно ускладнилися поїздки з тимчасово непідконтрольних територій України на контрольовані урядом території. У зв’язку з цим, Ощадбанк продовжив дію внутрішньо карток переміщених осіб. Через пандемії коронавируса, Ощадбанк регулярно продовжує дію карток, на які внутрішньо переміщені особи отримують пенсійні та соціальні виплати.

Державна фінустанова продовжила дію банківських карток переселенців до 1 березня 2021 року. Продовженню підлягають картки, які обслуговуються в рамках тарифу “Мій рахунок”, термін дії добігає кінця в період карантину. Повідомляється, що незважаючи на термін дії карти, який на ній вказано, переселенці зможуть продовжити ними користуватися.

У той же час, в Ощадбанку вказали, що перевипуск нових карток триває, відповідно до графіка, як і доставка нових карток в відділення. У разі, якщо клієнтові на телефон прийшло СМС-повідомлення, це означає, що картка готова і її можна забрати.

Дія карток переселенців регулярно триває через те, що багато власників таких карт проживають, насправді, на території, яка не контролюється українським урядом. В результаті, і ситуацію, що склалася з пандемією, вони не мають можливості прибути на підконтрольну українській владі територію для перевипуску картки.

В даний час в Україні зареєстровано близько 1,5 млн переселенців.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.