Коли можна забирати посилки: дата відкриття відділень Укрпошти та Нової пошти

Стала відома дата відкриття відділень Укрпошти та Нової пошти. В Україні святкові дні, і багато компаній змінили свої графіки роботи. На вихідні йшли також і популярні поштові оператори старне. У прес-службах поштових операторів “Укрпошта” і “Нова Пошта” розповіли, коли можна буде забрати посилки на Різдво.

У прес-службі “Нової Пошти” заявили, що вони будуть працювати за стандартним святковим графіком, з 2 по 6 січня всі відділення працюватимуть в штатному режимі, 7 січня – вихідний. З 8 січня відділення “Нової пошти” відновлять роботу і продовжать працювати за стандартним графіком.

Що стосується “Укрпошти”, то її відділення, так само як і відділення “Нової пошти”, в останній святковий вихідний підуть 7 січня, на Різдво, після чого продовжить працювати за стандартним графіком.

Варто відзначити, що відразу після останнього державного свята в січні, Різдва, 8 січня почнеться січневий локдаун, який введе уряд України.

Багато українців побоюються, що з настанням локдауна відділення пошти припинять свою роботу, проте в прес-службі “Укрпошти” заявили, що в період посиленого карантину, який триватиме з 8 по 24 січня 2021 року, в країні продовжать працювати всі 11 тисяч відділень, так як в постанові Кабміну було зроблено виняток для все операторів поштового зв’язку.

Те ж стосується і відділень “Нової пошти”, яка не оголошувала про зупинку роботи на період локдауна.

Варто сказати “Нова пошта” працює з чітким дотриманням вимог законодавства, у зв’язку з чим, клієнтів попереджають про можливі затримки в доставці посилок. В “Новій пошті” вказали, що митники перевіряють абсолютно всі посилки з особливою ретельністю.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.