Xiaomi Mi Band 5 загорівся на руці в користувача

Виявляється, Xiaomi Mi Band 5 може самозапалитись. Гарячі пристрою завжди привертають багато уваги. Звичайно, як правило це поодинокі випадки і всім далеко до того скандалу, який свого часу стався з Samsung Galaxy Note 7. Проте інформація про непередбачені випадки загоряння час від часу з’являється. Новий інцидент стався не з смартфоном, а фітнес-трекером і свою гарячу вдачу проявив Xiaomi Mi Band 5.

Про випадок самозаймання носимого пристрою розповів його власник на форумі Reddit. За його словами, акт самоспалення стався тоді, коли Xiaomi Mi Band 5 знаходився на зарядці. Після того як фітнес-трекер загорівся, власник скинув його на підлогу і наступив на нього, щоб збити полум’я. Тому не всі пошкодження гаджету були заподіяні вогнем, по ньому ще добряче потопталися.

За твердженням власника Xiaomi Mi Band 5, для його зарядки він використовував оригінальний кабель виробника і зарядний пристрій Xiaomi 5v 1a. Після події, він відправив пошкоджений трекер на адресу продавця Amazon. Якою буде вердикт, хто винен в події, невідомо. Передбачається, що проблема виникла з акумулятором Xiaomi Mi Band 5.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.