Xiaomi Mi 11 Pro з телеоб’єктивом і подвійною стабілізацією

Xiaomi Mi 11 Pro буде зовні схожий з Xiaomi Mi 11, отримає потрійну тильну камеру з тельовіком. Чутки про ймовірний вихід Xiaomi Mi 11 Pro ходять вже давно. Вважалося, що «прошка» дебютує одночасно з Xiaomi Mi 11, але з якихось причин компанія вирішила перенести її реліз на більш пізній час. Безперечно, Xiaomi Mi 11 Pro є одним з найбільш очікуваних смартфонів Xiaomi в нинішньому році. Багато чисто з спортивного інтересу хочуть подивитися, що ж такого можуть викотити китайці, «до чого дійшов прогрес».

Тому немає нічого дивного, що тематичні і не дуже видання намагаються зірвати хайп на новинку. Шкода тільки, що серед інформації про Xiaomi Mi 11 Pro може бути чимало фейків. Один з них – зображення нібито флагмана, яке з’явилося на кількох ресурсах в мережі.

На ньому зображений смартфон з прямокутним блоком основної камери, що вміщує в себе чотири датчика, один з яких перископний. Спільнота Xiaomi & MIUI News опублікувало спростування, назвавши рендер підробкою і заявила, що насправді Xiaomi Mi 11 Pro отримає потрійну тильну камеру на манер Mi 11. Гарна новина полягає в тому, що крім основного модуля з OIS і шірік, камера удостоїться телеоб’єктива для 5-кратним збільшенням, який також отримає оптичний стаб.

За інформацією джерела, кодове ім’я флагмана «Star», він буде побудований на базі Snapdragon 888, запропонує AMOLED-дисплей з частотою оновлення 144 Гц, модуль NFC (в Індії він буде недоступний) і підтримку двох сімок.

Якщо інформація про те, що Xiaomi Mi 11 Pro отримає той же дизайн, що і базова версія серії, і модуль тильній камери з трьома датчиками вірна, то все раніше з’являлися в мережі рендери і зображення чохлів для флагмана є фейк. Так це чи ні, точно повинні дізнатися після 12 лютого, коли відбудеться реліз смартфона.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.