“Укрзалізниця” обіцяють не скасовувати потяги, яким буде розклад під час локдауна

Залізничний транспорт продовжить працювати. Відразу після Різдва, вже 8 січня, в Україні почне діяти строгий локдаун, в зв’язку з чим, українців все більше цікавить, які обмеження будуть діяти в період з 8 по 24 січня. Варто зазначити, що обмеження будуть не такими жорсткими, як навесні 2020 року – в прес-службі “Укрзалізниці” в Facebook розповіли, що поїзди під час локдауна продовжать курсувати.

У прес-центрі національного залізничного оператора заявили, що залізничне сполучення в Україні під час січневого локдауна буде забезпечено в повній мірі.

Під час дії посилених карантинних обмежень, з 8 по 24 січня, поїзди як далекого, так і приміського сполучення продовжать розвозити громадян. Продовження роботи транспорту передбачено постановою Кабміну про введення строгих обмежень.

В “Укрзалізниці” закликали українців дотримуватися правил протиепідемічної безпеки під час подорожей залізничним транспортом – зокрема, громадян просять не ігнорувати правила по відношенню масок в громадських місцях, а також користуватися антисептиками.

У компанії зазначили, що будуть ретельно стежити за дотриманням карантинних обмежень під час подорожей за допомогою залізничного транспорту. Громадян, які будуть користуватися послугами оператора, просять повідомляти про випадки порушення режиму карантину, за допомогою звернення в контакт-центр за номером 800-50-3111. В “Укрзалізниці” обіцяють миттєво реагувати на повідомлення про порушення карантинних обмежень.

У компанії розповіли, що в період зимових свят компанія призначила 17 додаткових поїздів, багато з яких можуть відвезти громадян на популярні курорти.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.