Нова тема New Year для MIUI 12 здивувала фанів Xiaomi

Майже в самий переддень Нового року дизайнер Aleks22mix порадував нас новою новорічною роботою, яка заснована на першій темі New Year, але має деякі святкові поліпшення і доповнення, а також призначена для двох режимів установки, анімована снігом і сніжинками, красивими новорічними шпалерами та зміненими святковими компонентами . Думаю, що ця тема знайде своїх шанувальників в Новий рік і прикрасить багато смартфони, тому що наш Новий рік найулюбленіше свято коли збуваються наші таємні бажання і мрії, і всі ми чекаємо дива в новорічну ніч, і загадуємо бажання під бій курантів)

Завантажувальна анімація у вигляді мерехтливої ​​вогниками ялинки виглядає святково і радісно. Анімація виключення у вигляді Діда Мороза теж класно виглядає) На екрані блокування йде сніг і падають сніжинки. Дабл тап в будь-якому місці екрану запускає музичний плеєр. Віджет годинника прикрашений новорічними іграшками і маленькими Дідами Морозами розташувалися прямо на цифрах. Тап по кнопці в правому верхньому куті відкриє основні настройки локскрін.

Тут крім відображення кнопок налаштувань камери, телефону, будильника і самої кнопки налаштувань можна вибрати темні скіни для годин, повідомлень і плеєра. Підключити * плавне включення екрану *, тобто спочатку з’являється темний екран з падаючими сніжинками, а за ним уже з’являється картинка. Ще можна вибрати стиль відображення годин один з п’яти видів, а для текстових змінити розмір шрифту!) Ця настройка мені взагалі дуже подобається, тому я тут же взялася за справу) За замовчуванням розмір цифр годин 210, тобто звичайний. Я ж застосувала значення 250, 300 і 400. Хочу сказати, що це відмінна функція для тих у кого є які-небудь проблеми із зором. Дивіться, що у мене вийшло (210, 250, 300 і 400)

Щоб розблокувати екран є два види на вибір – загасання і блюр. Ще приємною фішкою стало перепризначення кнопок камери і телефону на які можна встановити свої найпотрібніші програми. Якщо ж в налаштуваннях шпалер вибрати * щоденні шпалери * замість стандартних, то кожен день у вас буде змінюватися картинка на нову з вбудованих в тему семи новорічних шпалер.

На робочому столі симпатичний новорічний віджет зі сніговиком і цифрами потопають в снігу – Годинник. Іконки у вигляді прозорих скляних ялинкових куль. Анімація сніжинок відключається дабл тапом справа у кромки екрану в будь-якому місці. Шпалери змінюються дабл тапом зліва і також в будь-якому місці екрану у кромки (!) Сітка робочого столу розширена від 4 * 5 до 5 * 7. У папках 4 колонки. Змінних шпалер сім штук, дивимося:

У центрі управління, панелі повідомлень і шторкою фон і смуга яскравості прикрашені святковими привітаннями. Тоггли вигляді скляних кульок з падаючим снігом, а в темному режимі в центрі управління Дід Мороз приліг відпочити на мішок з подарунками прямо на смужку яскравості) Прикольно виглядає) Верхні тоггли прикрашені новорічною атрибутикою. У рядку стану збільшений шрифт годин, відсотки батареї і швидкості мережі, а також активований оператор мобільного зв’язку.

В налаштуваннях, повідомленнях, контактах і дзвонилка фон з летить трійкою коней, що везе до нас Діда Мороза з подарунками, щоб встигнути кожному покласти його під ялинку) У дзвонилка вже знайомий багатьом російсько-англійський номеронабиратель з великими цифрами і алфавітом, а також зміненими і збільшеними аватарами в контактах і повідомленнях. Фото вхідного / вихідного дзвінка збільшений коло.

Тестувала на Mi 9T і RN 9 Pro (MIUI 12; android 10) – встановилася відмінно і виглядає чудово! Для володарів дзвонилок від Гугла нагадаю, що темами вони НЕ змінюються! Дивимося скріншоти версії для звичайної світлої установки:

Після перемикання на темний режим я змінила шпалери з вбудованих, щоб показати вам, що і на інших обойку тема прекрасно виглядає.

 

Результат відмінний! Для тих, у кого є AOD (Always On Display – завжди на дисплеї) в тему вбудовано шість нових фонів зі зміненим відображенням дати.

Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.