Банківські термінали не знадобляться: “Укрпошта” запропонувала нову послугу

“Укрпошта” запустила корисний сервіс. Українські компанії регулярно намагаються розширювати перелік доступних клієнтам послуг, щоб залишатися затребуваними на ринку. Так, державний поштовий оператор “Укрпошта”, представники якого нещодавно заявляли про намір перетворення пошти в банк, ввели можливість поповнювати банківську карту в відділеннях оператора. Про це повідомляє прес-служба “Укрпошти”.

У прес-службі розповіли про те, що в більш ніж 3 тис. Автоматизованих відділеннях “Укрпошти”, обладнаних платіжними терміналами, відтепер можна поповнити картку VISA або Mastercard, випущену будь-яким українським банком.

За один платіж одну карту можна поповнити на 50 – 4999 гривень. В “Укрпошті” відзначили, що тарифи на поповнення карти в відділеннях поштового оператора, в середньому, помітно нижче ніж в фінансових установах України. Так, комісія за одне поповнення – 1,5% від суми платежу, але не менше 10 гривень.

Повідомляється також, що умови зарахування коштів на карту залежать від умов банку, який її випускав. Поповнення карти в “Укрпошті” є за допомогою будь-якої технології – як шляхом безконтактної оплати, так і картою з чіпом або магнітною стрічкою.


Для того, щоб поповнити карту, клієнту необхідно назвати співробітникові відділення суму коштів, на яку планується поповнити рахунок на мапі, надавши необхідну суму коштів, з урахуванням комісії. У разі, якщо картки при собі немає, поповнити її можна, назвавши номер картки, що складається з 16 цифр.

В “Укрпошті” нагадали, що у відділеннях оператора можна зняти гроші з картки без комісії. Повідомляється, що в 2020 році таким чином готівку було знято 470 тис. Разів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.