monobank назвав найпопулярніший смартфон і меседжер серед клієнтів

Український банк Monobank показав незвичайну статистику за 2020 рік. Фахівці організації визначили, яку модель смартфона воліють клієнти монобанк, яким меседжер користуються, а також розповіли про інші цікаві показники.

За підсумками 2020 року, стало відомо, що найпопулярніша модель смартфона, з якої найчастіше здійснювали вхід в додаток – це iPhone 7. Найпопулярнішим меседжер став Viber – виявилося, що ним користуються 60% з більш ніж трьох мільйонів клієнтів банку, причому 1 , 3 млн нових “котиків” підключилися саме в минулому році.

Цікаво, що співвідношення чоловіків і жінок в клієнтській базі – 57,2% до 42,8%. А кількість клієнтів з Києва склало 16,4%.

Співзасновник monobank Олег Горохівський також підсумував підсумки 2020 року в своєму телеграм-каналі. Він підкреслив, що раніше не багатьом українцям доводилося стикатися з помітним впливом зовнішніх факторів на звичне життя.

“Ми були обмежені, але не втратили свободу, ми практично не подорожували, але не втратили бажання побачити світ, нашому бізнесу було важко, але дух підприємництва ніхто у нас не забрав, ніхто не заборонив нам любити і радіти кожному прожитому дню. Ми живемо і тільки нам вирішувати, отримувати від життя задоволення або журитися як все складно і нестерпно “, – пише він.

В кінці Горохівський додав, що “ми стали розумнішими -« чорним лебедям »нас не зламати”

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.