ПриватБанку врятував 10 га лісу

У “ПриватБанку” відзвітували про збережених деревах завдяки їх послуги. В останні роки на перше місце для багатьох компаній стало збереження стрімко вирубуються лісів. “ПриватБанк” не став винятком і в травні 2020 року запустив послугу, яка зберігає лісові масиви. Про це повідомляє офіційна прес-служба банку.

Програма, яку запустило фінансова установа називається “зелений” кешлесс, свою роботу вона розпочала у травні 2020 року. Суть її полягає в тому, щоб відмовитися від використання друку паперу зайвих і непотрібних чеків в POS-терміналах. За ті півроку, що доступна програма, було збережено 10,5 гектарів лісів.

Керівник дирекції “ПриватБанку” Євген Заиграев висловив надію на те, що українці, яким не потрібні чеки з терміналів для подальшого використання і далі будуть підтримувати “зелений” кешлесс, зберігаючи таким чином дерева.

Що стосується співробітників безпосередньо банку, в даний момент вони активно проходять навчання на отримання інформації про операції не за допомогою чеків POS-терміналів, а за допомогою спеціального чат-бота в Telegram “POS-термінали ПриватБанку”. Таке ж навчання проходять і працівники торгових точок, які співпрацюють з банком. У числі інших альтернатив друкованого чеку в “ПриватБанку” назвали хелпер або виписки для бізнесу в мобільному додатку “Приват24”.

За інформацією фінустанови, в даний момент на території України відмовитися від друку паперового чека українцям пропонує 200 тисяч POS-терміналів “ПриватБанку”. Це призвело до того, що відмовляючись від чеків, українські клієнти і касири торговельних точок врятували 10,5 гектарів лісу, що дорівнює 4 662 деревам.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.