Київстар дозволив абонентам піти в “мінус”

В “Київстар” розповіли, яким чином можна користуватися тарифами в борг. Часом українці виявляються в ситуації, коли у них немає можливості поповнити мобільний рахунок, щоб зробити дзвінок або скористатися інтернетом. Один з найбільших мобільних операторів країни “Київстар” розповів, користуючись якими тарифами абоненти можуть йти “в мінус”.

Так, всі тарифи “Київстару” діляться на дві категорії: ті, які можна підключати без використання паспорта і ті, які підключаться тільки з паспортом. Крім очевидних плюсів прив’язаною до паспорту сім-карти на зразок контрактної оплати за місяць і більшою мірою захищеності SIM-карти, з такими тарифами клієнти можуть йти “в мінус”.

Оператор пропонує відразу кілька тарифів по паспорту:

  • Smart +. Пропонує безлімітний мобільний інтернет, безкоштовні дзвінки в мережі, 180 хвилин для дзвінків і 180 SMS на номери інших операторів,
  • “Київстар ТВ” і домашній інтернет без додаткової плати, а також додаткові інтернет-SIM для інших пристроїв. Він коштує 225 гривень на місяць.
  • Дзвінки для батьків. Пропонує 100 мб мобільного інтернету, безлімітні дзвінки в мережі, а також 28 популярних мобільних додатків без використання мобільного трафіку. Він коштує 60 гривень на місяць.
  • Інтернет для батьків. Пропонує 6 гб мобільного інтернету, безлімітні дзвінки в мережі, 60 хвилин для дзвінків на номери інших операторів і за кордон, 60 SMS на інші мережі, а також підключення “Київстар ТВ” і домашнього інтернету без додаткової плати. Він коштує 100 гривень на місяць
  • Київстар Сім’я. Пропонує 6 гб мобільного інтернету, безлімітні дзвінки в мережі,, 60 хвилин для дзвінків на номери інших операторів і за кордон, 60 SMS на інші мережі, “Київстар-ТВ” без додаткової плати, а також 28 популярних мобільних додатків без використання мобільного трафіку. Він коштує 100 гривень на місяць.
  • Лінійка з чотирьох тарифів: Smart, Smart Max, Smart Business, Smart Business +. Обійдуться вони в 150, 300, 600 і 1200 гривень на місяць відповідно.
  • Всі тарифи, крім звичайного Smart, який пропонує 12 гб мобільного інтернету, пропонують безліміту, всі тарифи лінійки пропонують безлімітні дзвінки в мережі. Smart пропонує 120 хвилин дзвонів і 120 SMS на номери інших операторів, Smart Max – 300 хвилин дзвінків і 300 SMS, Smart
  • Business – 1000 хвилин і 1000 SMS на номери інших операторів, Smart Business + – 3000 хвилин дзвінків і 3000 SMS на номери інших операторів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.