Xiaomi Mi 11 Pro з абсолютно новою камерою показали в двох кольорах

Смартфон очікується в лютому. У китайській соціальній мережі Weibo опублікували нове зображення, на якому, як стверджується, показаний смартфон Xiaomi Mi 11 Pro в двох різних кольорах.

Нагадаємо, сьогодні в продаж надійшла стандартна версія Xiaomi Mi 11, при цьому виробник навіть не анонсував Xiaomi 11 Pro, який, як очікується, представлять тільки в лютому.

Джерела стверджують, що смартфони будуть сильно відрізнятися камерами. В цьому плані Xiaomi Mi 11 не здивував, він отримав звичний набір з датчиків дозволом 108, 13 і 5 Мп без перископну камери. Xiaomi Mi 11 Pro повинен отримати чотири модулі, включаючи перископну камеру. На рендер йдеться про 120-кратному зумі. Схожа комбінація використовувалася в торішньому смартфоні Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition.

Також повідомляється, що дисплей Xiaomi Mi 11 Pro буде підтримувати частоту оновлення 120 Гц, перетворення SDR в HDR, технологію згладжування MEMC і AI-масштабування. Крім того, смартфон повинен мати підтримку більш швидкої зарядки, ніж у Xiaomi Mi 11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.