Київстар, Vodafone і Lifecell: підвищення тарифів на мобільний зв’язок, хто з них найменше підняв ціну

Мобільні оператори з нового року підвищили тарифи. З 2021 року подорожчає не тільки комуналка, але і мобільний зв’язок. “Київстар”, “Vodafone Україна”, lifecell, а також “Укртелеком”, що є оператором фіксованого телефонного зв’язку в Україні збільшили вартість деяких тарифних планів. Компанія Київстар піднімає тарифи майже в два рази: пакет “Безлім” виростає з 95 грн до 175 грн. Послуги, що входять в пакет: необмежений доступ до інтернету, 200 хвилин вихідних дзвінків і 200 СМС по Україні.

Крім того, мінімальна ціна контрактних тарифів починається зі 100 грн в місяць. Однак на актуальні тарифи з великою кількістю пропонованих послуг компанія дає знижку 100% на першу абонплату.

Оператор мобільного зв’язку Vodafone підвищить плату за пакети 4G Smart XS – з 35 грн до 45 грн; Vodafone Smart S – до 85 грн; Vodafone 4G Smart M – до 130 грн.

У компанії запевняють, що вартість мегабайт інтернету – знижується, через збільшення обсягу послуг в рамках пакетів. Також наголосили, що за останній рік ціна за гігабайт в тарифах “Vodafone Україна” знизилася на 12%.

Також заявляють, що підвищення пов’язане, в тому числі, з збільшення витрат на розвиток мережі.

Lifecell анонсував подорожчання таких пакетів, як Лайфхак, Залізна двадцятка, Інтернет Спека, 4 безліміт 2019, Комфорт, Жара GO і Спека GO PLUS.

У компанії відзначають, що користувачі цих тарифних планів зможуть до 28 лютого безкоштовно змінити тариф на будь-який інший з відкритих для підключення.

Укртелеком підвищує вартість пакета Домашній Базовий – зі 117 грн до 139 грн на місяць.

Вартість електромобіля Toyota Tiny C + pod в Японії складе $ 15,940 за версію Grade X і $ 16,580 за версію Grade G, продажу бізнес-клієнтам стартують в 2021 році, всім бажаючим – в 2022 році.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.