Укрзалізниця пропонує знижки пасажирам

Багато мандрівників підбирають маршрути з урахуванням можливості заощадити. Завдяки співпраці декількох великих компаній, зокрема – Bolt, Visa і національного залізничного оператора “Укрзалізниці”, українці отримали можливість економити на таксі до 50% від вартості поїздки. Про це повідомляє прес-служба “Укрзалізниці”.

Дана пропозиція буде вигідно тим, хто часто подорожує за допомогою поїзда, що логічно, враховуючи, що воно діє для пасажирів “Укрзалізниці”. Скористатися знижкою на таксі можуть пасажири, які мають преміальною карткою Visa. Такі пасажири можуть скористатися знижкою в 50% в додатку Bolt на поїздку до залізничного вокзалу та з вокзалу додому. Таким чином, на поїздці до вокзалу і з вокзалу до будинку можна заощадити до 50 гривень.

 

Скористатися цією знижкою можна в Києві (на Центральному та Південному вокзалах), Харкові, Одесі, Львові, Дніпрі та в Запоріжжі. Дана знижка доступна пасажирам двічі на місяць. Повідомляється, що вона буде автоматично застосовуватися в разі, якщо в маршруті, сформованому в додатку Bolt в якості точки призначення або відправлення є один із залізничних вокзалів в зазначених містах. Дана знижка доступна для пасажирів, які є власниками преміальних карток Visa, таких як Visa Infinite, Visa Signature, Visa Platinum, які були випущені в Україні.

Зазначена пропозиція буде діяти до червня 2021 року, у разі, якщо його не продовжать. На пам’ятаємо, договір про співпрацю “Укрзалізниці” і Visa було підписано в жовтні 2020 року, представити спільні проекти планується в 2021 році.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.