Став відомий графік роботи Нової пошти на новорічні свята

В “Новій пошті” розповіли про графік на свята. Наближається головне в році свято – Новий рік, який принесе українцям тривалі вихідні дні. Варто відзначити, що вихідними наближаються святкові дні будуть не тільки для простих українців, а й для співробітників життєво важливих підприємств, таких як пошта і банки. Прес-служба “Нової пошти” у Facebook попередила клієнтів про зміну графіка роботи в святкові дні.

Керівництво компанії вирішило дати своїм співробітникам відзначити важливі свята в колі сім’ї, тому варто ознайомитися зі зміненим графіком, щоб знати, в які дні можна буде забрати свої посилки.

Так, за день до Нового року, 31 грудня, в Україні передсвятковий день, а значить, графік роботи рекомендується скоротити на 1 годину. “Нова пошта” не стане винятком – відділення найбільшого в країні приватного оператора будуть працювати до 15:00, 17:00, або 18:00, залежно від відділення.

А1 січня, в Новий рік, який є офіційним вихідним днем, відділення поштового оператора і зовсім не будуть працювати – зачинено буде кожне відділення по країні, тому забрати свої посилки не вийде. При цьому, в наступний передсвятковий день, 6 січня, графік роботи “Нової пошти” скорочений не буде – все відділення працюватимуть за звичайним графіком.

7 січня, Різдво Христове, є державним святом і вихідним – в зв’язку з цим, відділення поштового оператора працювати не будуть. Вже з наступного дня, 8 січня, “Нова пошта” почне працювати за своїм звичайним графіком.

Нагадаємо, у зв’язку з пандемією коронавируса, з 28 листопада відділення оператора, розташовані у великих населених пунктах, працюють до 18:00.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.