Новий скандал з Укрпоштою, посилки пропадаю безвісті

Виявилося, що на пошті неправильно зберігали деякі посилки, так що вони були викрадені грабіжниками. Новий скандал з Укрпоштою стався в місті Кривий Ріг. Клієнту не просто відмовили в отриманні посилки, а й оголосили, що її викрали грабіжники при дивних обставинах. Костянтин розповів про “подарунок” від Укрпошти. Він зазначив, що майже місяць чекав маленький пакет USPS Priority, періодично відвідував відділення і цікавився у персоналу щодо посилки, однак відповідь була одна: “Нічого не прийшов”.

В один день чоловік в черговий раз зайшов на пошту, однак замість посилки отримав історію пограбування століття.

 

“Я зайшов туди сьогодні, і мені розповіли прикру і дуже сумну історію про те, що в ніч з 24 на 25 грудня поштове відділення було пограбовано і грабіжники забрали саме коробку з листами, і співробітники впевнені, що там також було відправлення, на яке я чекав “, – поділився Костянтин.

У клієнта служби доставки виникли закономірні питання з приводу зниклої посилки.

“1. Чому пакет, адресований на поштову скриньку в цьому відділенні не зберігати в ньому? 2. Чи знаходяться відділення під охороною і обладнані сигналізацією? Ну і останнє питання – які мої подальші дії?”, – запитав він.

В кінці клієнт додав, що співробітники відділення з якоїсь причини не зв’язалися з ним з приводу посилки.

Служба підтримки “Укрпошти” оперативно відповіла на запит клієнта в коментарях в Facebook.

“Приносимо вибачення за цей випадок. Надайте, будь ласка, трек-номер вашого відправлення нам в приватні повідомлення для перевірки. Зі свого боку, також направимо запит до керівництва відділення по даній ситуації”, – відреагували в службі доставки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.