Xiaomi Mi 11 розібрали на відео: багато міді і на жаль, не найкращі динаміки

Не минуло й доби, як вийшло повне розбирання новенького Xiaomi Mi 11, що розкрила безліч цікавих деталей. Для початку автор ролика протестував екран на стійкість до подряпин і продемонстрував пластиковий лоток SIM, після чого вже приступив до розбирання пристрою. Задня панель смартфона виконана з досить гнучкого пластику, покритого зверху шаром екокожі, а що знаходиться відразу під кришкою котушку бездротової зарядки блогер назвав «однією з найбільш акуратних на вигляд».

Більшу частину зворотного боку материнської плати смартфона прикриває мідна пластина – виключенням не став і основний 108-Мп модуль камери, також охолоджується з її допомогою. Всі три основних камери виявилися об’єднані в один великий блок, що може негативно позначитися вартості ремонту. Передня частина материнської плати також частково прикрита мідною фольгою для додаткового охолодження.


У бенчмарке AnTuTu Mi 11 набрав 718347 папуг, що автоматично зробило його новим лідером рейтингу. Причому під час тестового прогону «залізо» вже не охолоджувалося мідною пластиною і температура чіпсета Snapdragon 888 досягла 83 градусів Цельсія. Ігрові сценарії роботи в зібраному вигляді показали розігрів корпусу до 37 градусів в області блоку камер – яскравий приклад якісної роботи передбаченої Xiaomi системи охолодження.


Далі автор продемонстрував модулі основного і додаткового розмовного динаміків Harman Kardon (які помітно відрізняються розмірами), а також порівняв їх гучність і якість звучання в порівнянні з Xiaomi Mi 10, у якого цих самих динаміків було три: два мультимедійних і один розмовний. Неважко здогадатися, чий результат виявився краще: Xiaomi Mi 10 як і раніше перевершує свого спадкоємця по глибині звучання – повідомляє блогер.

На завершення корпус без особливих труднощів покинула батарея ємністю 4600 мАг, відразу під якою ховається дисплей виробництва Samsung, також цілком покритий із зворотного боку мідною фольгою для кращого тепловідведення. Як підсумок – складність розбирання Xiaomi Mi 11 виявилася оцінена злегка вище попередника, а ось система охолодження проявила себе найкращим чином, зумівши остудити гарячу вдачу Snapdragon 888.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.