Що відомо про наступні великих оновленнях MIUI 12.5

Напередодні директор відділу по новим продуктам і відділу по зв’язку з громадськістю Xiaomi Джин Фан опублікував анонс оновлення MIUI 12.5. Тепер же стали відомі подробиці про терміни його випуску, а також деякі деталі про MIUI 13. Подробиці читайте в нашій статті.

Власне, відразу до справи. Старт відкритого бета-тестування великого оновлення до MIUI 12.5 намічений на початок січня. Розробники готові активно збирати відгуки користувачів, які погодилися на бета-тестування, і випускати щотижневі оновлення з виправленнями наявних помилок. Реліз стабільної версії MIUI 12.5, за інформацією від Джин Фана, відбудеться не раніше березня наступного року.

Березень? А хіба до того моменту не повинна бути представлена ​​нова версія MIUI 13? Джин Фан говорить, що MIUI 12.5 – це таке ж повноцінне велике оновлення, яке принесе велику кількість нових функцій і поліпшень. Не варто загострювати увагу на порядковому номері самого оновлення. Більш того, він повідомив про серйозну реорганізацію команди розробників MIUI, що піде на користь всім фанатам Xiaomi.

 

MIUI 12.5 повинна принести з собою можливість використання смартфона в якості заміни ПК при його підключенні до монітора, нові анімації, підвищення рівня безпеки особистих даних і оптимізацію системи.

Тобто MIUI 13 не буде? Ні це не так. Xiaomi планує випустити MIUI 13 також в наступному році. Поки відомо лише про те, що MIUI 13 буде підтримувати пристрої з згинаються дисплеєм.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.