Стабільна версія MIUI 12.5 з’явиться зовсім скоро

Раніше в цьому місяці Xiaomi підтвердила поява наступної версії своєї фірмової оболонки MIUI, MIUI 12.5. Тепер у нас є деякі подробиці про бета-версію проміжної версії (x.5) і терміни випуску стабільної версії.

Згідно з повідомленням Telegram, розсилка стабільної версії MIUI 12.5 почнеться в Китаї в кінці лютого 2021 року. Ця інформація розміщена на каналі Xiaomi MIUI Turkey. У повідомленні також згадується, що Xiaomi не планує почати закрите бета-тестування як мінімум до кінця 2020 року.

MIUI 12.5 буде помірним оновленням версії MIUI 12, випущеної ще в квітні 2020 року. У минулому однойменні версії MIUI, такі як 11.5, 10.5 і 9.5, не приносили ніяких суттєвих змін. Тобто Xiaomi спрощує роботу з такими проміжними варіантами скіна і використовує їх, щоб підготуватися до наступного значної зміни призначеного для користувача інтерфейсу.

Повертаючись до повідомлення, зауважимо: в ньому йдеться про те, що затримка, ймовірно, пов’язана з сезоном відпусток в Китаї. Всі знають, що Xiaomi зазвичай починає з закритого бета-тестування, коли лише деякі користувачі знайомляться з новим MIUI. При підтвердженні виходу MIUI 12.5 було сказано, що компанія призупинить вихід своїх щотижневих бета-збірок.

Пізніше закрите бета-тестування буде відновлено і розширено до щотижневої бета-версії, перш ніж версія оболонки стане стабільною. У будь-якому випадку очікується, що наступна версія MIUI отримає новий режим робочого столу (наприклад, Samsung DeX), оновлену анімацію, а також кілька змін в плані конфіденційності. Якщо звіт вірний, закрите бета-тестування почнеться в січні 2021 року, і, якщо ви є глобальним користувачем, не чекайте, що стабільна версія з’явиться у вас до кінця першого кварталу 2021 року.

Проте, ми також не можемо виключити можливість того, що Xiaomi анонсує новий призначений для користувача інтерфейс при запуску Xiaomi Mi 11. Будемо чекати подробиць в найближчі дні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.