Xiaomi Mi 11 буде поставлятися без зарядного пристрою

Фото коробки Xiaomi Mi 11 змушує робити припущення про виключення зарядного блоку з комплекту поставки. Як і багатьом, нам не терпиться подивитися на те, яким вийшов флагман Xiaomi Mi 11. Дні, що залишилися до презентації чутки і витоки висипаються вагонами, але не всі з них викликають оптимізм. Вже за усталеною традицією за кілька днів до анонса в мережу виклали фото упаковки Xiaomi Mi 11. І ми б пройшли повз цієї новини, дивитися на коробку не сильно цікаве заняття, якби не одне але. Аж надто тонкою в цій раз вийшла упаковка.

Відомий мережевий інформатор Digital Chat Station, який виклав в мережу фото, прямо натякає на те, що в комплекті з Xiaomi Mi 11 може не бути адаптера живлення. Коробка від китайського флагмана демонструється поряд з упаковкою від iPhone 12, як показник того, що вони трохи відрізняються за габаритами. Асоціація і висновок напрошується сам по собі – такий мініатюрності упаковки вдалося домогтися за рахунок виключення зарядного адаптера з комплекту поставки Xiaomi Mi 11.

Не будемо в черговий раз мусолити тему про те, що Apple могла поставити тренд, якому тепер можуть слідувати й інші. «Велич» концерну з Купертіно і величезна армія адептів дозволяють їй йти на подібні експерименти. Але Xiaomi не може і не повинна собі дозволяти подібні витівки. По-перше, не уникнути звинувачень в копіюванні Apple, а по-друге – подібний крок на кшталт зради «ідеалів Xiaomi». Або заради зниження цінника всі засоби хороші?

Що ж, майбутня 28 грудня презентація обіцяє бути цікавою. Буде цікаво дізнатися, включила компанія в комплект поставки Xiaomi Mi 11 зарядний блок чи ні. Якщо ні, то які виправдання вона знайде для такого вчинку? Турбота про екологію? Або наші аксесуари настільки дешеві, що пару баксів за них буде не обтяжливо заплатити?

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.