Елітний шкіряний Xiaomi Mi 11 показали на фото

Із заявкою на преміальність зроблений Xiaomi Mi 11 зі шкіряним оздобленням. На 28 грудня призначена прем’єра Xiaomi Mi 11 і Xiaomi Mi 11 Pro. З апаратної точки зору новинки повинні бути на високому рівні, а ось дизайн вийшов спірним і неоднозначним. Але він точно запам’ятовується і дозволяє Xiaomi Mi 11 виділитися на ринку. Щоб додати флагману преміальності, компанія запропонує версію зі шкіряною тильною панеллю і в мережу злили її зображення.

Вирішуйте самі, наскільки привабливим вийшов лавандовий Xiaomi Mi 11, чия тильна кришка оброблена шкірою і чи варто флагман в такому виконанні того, щоб заплатити за нього більше, ніж запросять за традиційний варіант зі скляною тильною панеллю. Крім «задника» в мережу виклали фото і фронтальної панелі, але тут спеціально не стали показувати верхню частину дисплея, зберігаючи «інтригу» по частині виконання Фронталки.

Розділ «Інформація про пристрій» дає розуміння, що Xiaomi Mi 11 наділений 12 Гб оперативної пам’яті, процесором з тактовою частотою 2,84 ГГц (немає сумнівів, що це Snapdragon 888) і операційною системою Android 11 з фірмовою оболонкою MIUI 12.0.9.

 

Також сьогодні ми встигли побачити прес-рендери Xiaomi Mi 11 в чотирьох кольорах, а компанія заявила, що флагман отримає один з найкращих і дорогих дисплеїв в галузі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.