«Укрзалізниця» у поїздах запустила новий серів

«Укрзалізниця» запустила спільний проект з онлайн-кінотеатром Sweet.tv, завдяки якому контент сервісу буде доступний пасажирам поїздів Інтерсіті і Інтерсіті + протягом всього маршруту. Для цього компанія встановлює в поїзда власне обладнання, яке дає можливість отримувати доступ до фільмів та мультфільмів на платформі сервісу через інтернет.

У сервісі Sweet.tv відзначили, що є першим українським онлайн-кінотеатром, який уклав прямі контракти з голлівудськими кіностудіями Disney, Paramount, Universal, Sony, Metro-Goldwyn-Mayer і іншими. Це дозволяє створювати ексклюзивний дубляж і озвучку культових фільмів і трейлерів державною мовою. Компанія безпосередньо співпрацює з провідними кіностудіями, які випускають понад 90% кращого світового кіно, що в свою чергу дозволяє сервісу в числі перших відкривати глядачам доступ до топовим світових прем’єр. До кінця року планується завершити роботу над 70 фільмами і 500 трейлерами.

«Ми знаємо, як буває сумно їхати в поїзді, навіть коли за вікном дуже красиві пейзажі. Але тепер кожен пасажир Інтерсіті і Інтерсіті + отримає доступ до першокласного контенту нашого сервісу. Я впевнений, що це зробить подорожі більш приємними. Інтерфейс нашого застосування – один з найбільш дружніх і інтуїтивно-зрозумілих на українському ринку, а робота платформи залишається стабільною навіть на слабких пристроях і з мінімальною швидкістю інтернету. Саме тому ви без проблем можете дивитися фільми і мультфільми навіть в поїзді », – зазначив директор національного онлайн-кінотеатр Sweet.tv Олександр Резунов.

«Доступ до мультимедійного контенту – це саме те, чого дійсно довгий час чекали наші пасажири. Для нас таке партнерство – це можливість розширити перелік бортових сервісів, щоб зробити кожну подорож з Укрзалізницею ще комфортніше », – зазначає Андрій Уманець, директор Української залізничної швидкісної компанії.

Тестування роботи Sweet.tv почалося 15 грудня в поїзді № 745/746 «Київ – Славське». Під час тестового режиму доступ до контенту на платформі буде безкоштовним, з 1 січня 2021 для того, щоб скористатися сервісом, потрібно буде придбати спеціальний код.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.