Нові живі фото смартфона Xiaomi Mi 11

На просторах Мережі з’явилася досить цікава фотографія, на якій, як стверджує автор публікації, показана фронтальна панель майбутнього флагманського смартфона Xiaomi Mi 11 в базовій версії.

Перше, що кидається в очі – на зігнутому дисплеї немає ніякого вирізу під фронтальну камеру, що говорить про застосування або підекранної фронталки або  висувний блок. При цьому сумнівно, що Xiaomi реалізує ще сиру технологію підекранної камери на флагманської лінійки, але це спірне питання і виробник, як ми сподіваємося, все ж піде на такий сміливий крок.

Також на знімку наведено ключові технічні характеристики Xiaomi Mi 11 – це 6,67-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2К, платформа Qualcomm Snapdragon 888, 8 Гб оперативної пам’яті, 128 Гб вбудованої флеш-пам’яті, а також акумулятор ємністю 4500 мАг.

З іншого боку, дане фото викликає безліч питань. Так, екран при зазначеному дозволі 2560 х 1600 крапок має співвідношення сторін 16:10, яке не відповідає смартфону на знімку. Також викликає подив значок зарядки, хоча зарядний кабель до апарата не підключений.

По всій видимості, показаний один з існуючих смартфонів Xiaomi, а фото змінено під необхідні характеристики в графічному редакторі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.