Xiaomi оновить ще 49 смартфонів до Android 11 у 2021 році

Рік добігає кінця, значить зараз саме час для виробників смартфонів підвести підсумки і поділитися своїми планами на 2021 рік. Незважаючи на явні труднощі, в цьому році ми отримали безліч доступних пристроїв і просунутих флагманів від Xiaomi і її дочірніх брендів.

У наступному ж році Xiaomi планує ще більше уваги приділяти програмної частини своїх пристроїв і створення прошивок. За попередньою інформацією, на базі останньої версії операційної системи Android 11 повинні вийти майже 50 смартфонів в різних цінових категоріях.

Відомо, що деякі апарати в Китаї вже перейшли на Android 11. Якщо говорити про європейських споживачів і власників Xiaomi, Redmi, Poco, то вони повинні почати отримувати Android 11 разом з MIUI 12 на початку наступного року. За інформацією деяких інсайдерів, перехід на нову версію “зеленого робота” почнеться з лінійки Redmi Note 8. Але як зазвичай, плани Xiaomi можуть в будь-який момент змінитися, тому варто занадто сильно обнадіювати себе, декому доведеться чекати ще довго.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.