MIUI 12: Як включити секретний дизайн шторки з MIUI 13

Ми продовжуємо робити MIUI 12 для смартфонів Xiaomi, Redmi, Poco ще більш комфортною. Дана версія інтерфейсу виявилася вкрай вдалою і багато користувачів купують пристрої компанії тільки заради MIUI, але немає межі досконалості. Ми постараємося трохи прокачати функціонал MIUI 12. Для подальших операцій нам буде потрібно встановити з магазину Google Play безкоштовний додаток  Quick Settings. При першому запуску програми тиснемо «Accept and continue» і надаємо програмі всі необхідні права.


Перед нами відкриється меню з 8 розділами. У кожному з розділів знаходяться відповідні елементи, настройки і додатки, які можна додати в “шторку” для швидкого запуску. Оскільки додаток підтримує російську мову, розібратися з функціоналом не складе труднощів. У нашому прикладі, ми додаємо в панель швидкого доступу додаток Яндекс.Музики. При бажанні, в Control Center можна запхати практично все що завгодно.

Користувач навіть може додати в “шторку” швидкого запуску контакти для швидкого дзвінка або надіслати повідомлення. Обмежень практично немає, функціонал програми дуже широкий.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.