“Київстар” підвищує ціни на свої послуги

Один з найпопулярніших мобільних провайдерів, компанія “Київстар” вирішила піднести своєрідний подарунок для своїх клієнтів під новий рік піднявши ціни на популярні акції.

Про неприємний сюрприз “Київстар” повідомляє просто в SMS-розсилки, посилає клієнтам інформацію про те, що їм доведеться платити більше. Це відбувається без будь-яких пояснень, незадоволені клієнти не знають причин підвищення цін. Дзвінки оператору нічого не вирішують, представники компанії радять подивитися їх пропозиції і вибрати найбільш підходяще.

Деякі клієнти, зателефонувавши до оператора дізнаються, що через те, що “Київстар” готує обладнання для створення мереж 5G компанія вирішила підняти безпідставно тарифікацію на свої послуги.

Варто сказати, що в багатьох регіонах немає навіть звичайної 3G зв’язку, а жителі українських сіл як були змушені забиратися на дахи, щоб зв’язатися з близькими по мобільному зв’язку, так це роблять до сих пір. Однак для них також немає поблажок від компанії.

Вартість бюджетних тарифних пакетів від “Київстар” підвищиться з 55 грн до 75 грн. Є прецеденти, коли клієнти довгостроково поповнюють рахунки, тоді компанія в одиничних випадках посилає СМС-повідомлення про те, що для цієї людини знижена ціна пакета з 60 до 40 грн, проте такі випадки поодинокі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.