Секрети MIUI 12: Налаштовуємо панель гучності під себе

Додаток, з яким я вас сьогодні познайомлю, не просто справляється з цим завданням, але і дозволяє налаштувати зовнішній вигляд і функціонал цього меню до найдрібніших подробиць, при цьому займаючи в пам’яті всього 12 МБ. Отже, якщо ви виконували мої рекомендацій з минулих статей, ваша панель управління гучністю виглядає так, як вона буде виглядати в MIUI 13, хоча її нинішній вигляд не особливо важливий:

В кінці статті вас чекає посилання на скачування Pro версії програми (якщо сподобається, прошу вас підтримати розробника), встановивши і запустивши яку, ви побачите головне меню. Тут вам необхідно натиснути кнопку «Старт», а потім видати дозвіл в меню спеціальних можливостей, після чого замість кнопки «Старт» з’явиться кнопка «Стоп».

Тепер звертаєте додаток і після тривалого натискання на його іконку заходите в меню «Про програму» де вам потрібно дозволити автозапуск, а в рядку «Інші роздільності» дати доступ до відображення на екрані блокування і спливаючих вікон в фоновому режимі.

Після цього, в меню багатозначності потрібно «повісити замок», забороняючи MIUI вивантажувати програму з пам’яті, благо вона не проявляє великий фонової активності і на стані системи це не зробить сильного впливу.

Щоб повісити замок, потрібно зробити довге натискання на вікно програми в меню багатозадачності

Приступаємо до налаштування
На вибір в додатку присутній 22 різних стилю, як наслідують різним системам, починаючи з чистого Android, iOS або Windows і закінчуючи анімованими стилями, кожен з яких можна налаштовувати аж до дрібниць.

Я вибрав для себе анімований стиль «Хвиля», який виглядає ось так (до речі повзунок гучності повідомлень як бачите з’явився):

Але мені не подобається колір, адже він не збігається з картинкою на робочому столі. Тому я заходжу в меню «Налаштування стилю» і вибираю потрібний мені колір і ступінь його прозорості.

В цьому ж меню ви можете виставити автоматичний темний режим, відрегулювати довжину, ширину, радіус заокруглення, швидкість анімації та інші параметри повзунків, тим самим створюючи свій неповторний стиль. Ось що вийшло у мене:

Але і це ще не все (як кажуть на ТБ). Якщо ви натиснете на значок плюса в самому верху екрана, ви зможете додати на панель управління гучністю будь-яку, з безлічі функцій і системних налаштувань. Можна навіть іконку програми в швидкий доступ помістити.

В цілому, я здивований тому як мало людей знає про це простому, але дуже корисному додатку, тому радий представити його вам і впевнений, що ви теж оціните кількість налаштувань і можливостей яке воно дає.

Завантажити: Додаток 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.