Вийшло оновлення iOS 14.3 з підтримкою ProRAW і новим сервісом

Компанія Apple випустила нову версію мобільної операційної системи iOS 14.3. Вона принесла власникам смартфонів iPhone 12 Pro і 12 Pro Max підтримку нового формату ProRAW, який був обіцяний ще в момент анонса цих пристроїв. Нагадаємо, формат Apple ProRAW покликаний об’єднати можливості нестислого формату RAW з технологіями комп’ютерної фотографії Apple. Компанія заявляє, що користувач отримає більше контролю над кольором, деталізацією і динамічним діапазоном при обробці знімків Apple ProRAW прямо на iPhone. У смартфонах iPhone 12 Pro і 12 Pro Max працювати з форматом ProRAW можна в додатках Camera і Photos.

Серед інших нововведень поновлення iOS 14.3 відзначаються покращений пошук для додатка Apple TV, підтримку недавно анонсованих навушників AirPods Max і нового сервісу Fitness Plus.

Сервіс Fitness Plus пропонує безліч різних тренувань за участю наставника. Сервіс платний. Його вартість становить $ 9,99 на місяць або $ 79,99 на рік. На момент запуску доступні тренування в 10 категоріях, включаючи інтенсивні інтервальні тренування, вправи для розвитку сили, йогу, танці, їзду на велосипеді, вправи на біговій доріжці (як для бігу, так і для ходьби), веслування та ін. Для роботи з Fitness Plus буде потрібно мати як мінімум розумні годинник Apple Watch Series 3 (або новіше) з версією операційної системи watchOS 7.2, підключення до смартфону iPhone 6S (або новіше) з iOS 14.3. Якщо користувач захоче переглядати відео з вправами на великому екрані, то додатково буде потрібно мати iPad або Apple TV з оновленнями операційних систем iOS 14.3 або tvOS 14.3, відповідно. Доступ до Fitness Plus здійснюється через нову вкладку в додатку Fitness. Існуючим власникам Apple Watch надається тестовий доступ до сервісу протягом одного місяця, а покупцям нового годинника буде доступно по 3 місяці безкоштовного доступу. Передплату на сервіс Fitness Plus можна розділити на 6 користувачів в рамках сервісу Family Sharing. Також підписка включена в тарифний план Apple One Premier (включає підписку на Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, Apple News Plus, сховище iCloud ємністю 2 ТБ вартістю $ 29,95 в місяць).

Оновлення iOS 14.3 також додало сотні нових звуків тварин, інструментів і транспортних засобів голосовому помічнику Siri. Використовуючи HomePod, iPhone або iPad, можна запитати у Siri, який звук видає горбатий кит, після чого відразу ж чути результат. На iPhone або iPad також можна побачити візуалізацію, яка буде супроводжувати звук.

В оновленні iOS 14.3 також виправлені деякі виявлені помилки. Наприклад, усунена проблема з відсутністю повідомлень про нові надходження нових повідомлень у деяких користувачів.

Крім того, iOS 14.3 також спрощує настройку значків додатків, додає можливість запису відео зі швидкістю 25 кадрів в секунду, пропонує нову вкладку Apple TV Plus, додає дзеркальне відображення для фронтальної камери і нову функцію Cycle Tracking в додаток Health.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.