Vodafone пропонує абонентам перевірити 4G

У компанії Vodafone розповіли про переваги 4G інтернету. Як повідомляють на офіційному сайті компанії Vodafone підключення в інтернету 4G подарує більше можливостей. Відзначається, що абонентам, які перейдуть на швидкісний інтернет нового покоління будуть доступно більше функцій і можливостей. Підкреслюється, що швидкість 4G інтернету в 5-7 разів перевищує швидкість 3G в моменти пікових навантажень. Для завантаження ролика на YouTube в якості HD знадобиться кілька секунд. Для того, щоб завантажити фільм необхідно 10-15 хвилин.

Так головна перевага інтернету нового поклоніння швидкість передачі даних. Абоненти Vodafone зможуть насолодитися не тільки швидким завантаженням улюблених плей-листів, ігор, карт і веб-сторінок, але також медіа-стрімінга. Якість відео стане краще-буде доступний перегляд 4К відео. Для того, щоб перевірити можливість підключення нового швидкісного інтернету необхідно набрати комбінацію * 222 #.

У деяких випадках для того, щоб користуватися послугами інтернету 4G необхідно замінити стару сім-карту на нову USIM. У компанії відзначають, що з впровадженням 4G інтернету стануть доступні безліч сервісів. Серед них “інтернет речей”, “розумна” медицина, управління енергетикою і сільським господарством, електронні мобільні гаманці та мобільні паспорта mobile ID. Оператор пропонує три тарифу з інтернетом 4G: Start, Pro і Unlim. У кожен пакет включена акція “YouTube без перерв” – 4 місяці безкоштовного користування сервісом YouTube Premium.

Також на сайті представлена ​​карта 4G покриття, яка розширюється з кожним днем. Можна дізнатися про доступність в вашеі населеному пункті дана послуга.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.