Нова акція від “ПриватБанку”: на мобільні рахунки клієнтів “впадуть” 50 гривень

У “ПриватБанку” розповіли, як отримати гроші. Найбільше в Україні державне фінансова установа – “ПриватБанк” запускає нову акцію, в рамках якої українці можуть отримати 50 гривень на мобільний номер. Умови акції розповідаються на сайті “ПриватБанку”. У “ПриватБанку” спільно з Visa вирішили підтримати власників кафе і ресторанів, запустивши нову зимову акцію, яка триватиме до 21 грудня.

Щоб взяти участь, потрібно зареєструватися в акції, а також при здійсненні покупки залишити чайові офіціанту в форматі cashless, тобто в безготівковій формі. При цьому, чайові повинні бути оплачені на суму від 50 гривень з банківської карти Visa і в як мінімум трьох різних закладах. Якщо всі ці умови акції будуть виконані, то можна отримати від “ПриватБанку” поповнення рахунку на суму в 50 гривень. Але головний приз – путівка на зимовий курорт в Україні. Переможця визначать уже 15 січня 2021 року.

Таким чином, у фінансовій установі хочуть не тільки потримати власників ресторанів і кафе, які сильно постраждали в результаті введеного “карантину вихідного дня”, а й нагадати про правила “доброго тону” – необхідності залишати чайові. Так як під час пандемії коронавирусной інфекції більше людей стали розраховуватися банківською картою, клієнтам вирішили розповісти про можливості залишати в закладах громадського харчування чайові в безготівковій формі.

В якості приємного бонусу для всіх, хто вирішить взяти участь в акції обіцяють першим зареєстрованим 1000 клієнтів поповнення рахунку, також шанс виграти казковий відпочинок взимку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.