Офіційний запуск Xiaomi Mi 11 уже запланований

Генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь оголосив на початку місяця, що Mi 11 буде першим смартфоном у світі, який буде оснащений новим флагманським процесором Snapdragon 888. У щойно отриманому повідомленні вказується конкретна дата запуску.

 

Джерелом інформації є той самий чоловік, який повідомив нам про дату запуску Mi Watch Lite і підтвердив її. За його словами, Xiaomi вибрала 29 грудня як дату, коли планує представити Mi 11. На жаль, ми не можемо точно сказати, чи буде ця подія глобального масштабу, або пристрій буде запущено тільки для Китаю.

Раніше повідомлялося, що телефон також надійде в продаж у цьому місяці. З огляду на, що до кінця місяця залишилося всього два дні, якщо дата запуску 29 грудня виявиться вірною, то можна з упевненістю припустити, що телефон надійде в продаж в той же день, на який призначено презентація.

Хоча наш джерело не дав нам приводу сумніватися в правдивості своїх повідомлень, є ймовірність, що Xiaomi може прийняти рішення про зміну своїх планів щодо запуску пристрою. Але, так чи інакше, Mi 11 стане першим смартфоном у світі з новим чіпсетом, незалежно від дати запуску.

Потрапили в мережу рендерние зображення показують, що у флагмана буде вигнутий дисплей з перфорацією під селф-камеру в верхньому лівому кутку екрана. Дизайн задньої частини зазнав змін у порівнянні з попередником. Також менше датчиків – на три менше, ніж у Mi 10 5G з чотирма камерами. Витік показала, що основна камера являє собою датчик на 108 МП, до якої додані надширококутний камеру на 13 МП і макрокамеру на 5 МП.

Інші заявлені характеристики – це частота оновлення зображення на дисплеї 120 Гц, ємність акумулятора 4780 мАг з підтримкою швидкої провідний зарядки 55 Вт і нова версія MIUI під назвою MIUI 12.5 на базі Android 11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.