Тепер перейти на смартфон Xiaomi з Samsung і Huawei стало простіше

Китайський техно гігант опублікував в магазині додатків Google Play своє фірмовий додаток Mi Mover для переїзду зі старого смартфона на новий з збереженням багатьох даних, включаючи календар, галерею, додатки і так далі. Тепер такий переїзд можливий в рамках пристроїв різних брендів.

Вже досить давно додаток Xiaomi Mi Mover входив до складу фірмової оболонки MIUI. Таким чином, воно було доступно тільки для смартфонів Xiaomi і входять в екосистему брендів (наприклад, Redmi або Poco). Тепер же додаток можна скачати і встановити з Google Play. Причому не тільки на смартфони з MIUI, але і пристрої інших брендів на основі Android.

Правда, смартфон Samsung або, наприклад, Huawei, може бути тільки «відправником» інформації, але не одержувачем. Простіше кажучи, за допомогою Xiaomi Mi Mover можна перейти зі старого Samsung на новий Xiaomi, але не навпаки.

Відповідно до опису, Mi Mover дозволяє переносити практично будь-які дані: зображення, відео, музику, документи, повідомлення, список контактів, журнал викликів, події календаря, замітки, будильники, програми та багато іншого.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.