З’явилося «шпигунське» фото смартфона Xiaomi Mi 11

Все по «класиці»: в об’єктив камери потрапив не представлений смартфон. Чутки про титульних флагмани Xiaomi Mi 11 і Xiaomi Mi 11 Pro з’являються все частіше, підігріваючи інтерес до новинок. Цього разу в мережу злили «шпигунське» фото, на якому нібито позує Xiaomi Mi 11. Правда, показали тільки частина смартфона і в черговий раз якимось «дивним» чином ентузіастам вдалося підстерегти користувача, спокійно розгулює з ще не анонсованим смартфоном в кишені . І, звичайно ж, все сталося «випадково» і жодного разу це не контрольований злив.

«Пощастило», що нібито Xiaomi Mi 11 визирає з кишені, демонструючи блок основної камери. Саме фото співзвучно з тими рендерами, які раніше зливали в мережу, де флагман наділили квадратним блоком основної камери із закругленими кутами, що вміщує в себе три датчика зображення і світлодіодний спалах. Чи дійсно так і буде виглядати Xiaomi Mi 11 або всіх «водять за ніс» зливаючи в мережу фейки, зможемо дізнатися точно під час анонса або ж компанія все ж розкриє дизайн новинки до її анонсу.

Нагадаємо, що ходять чутки, що Xiaomi Mi 11 і Xiaomi Mi 11 Pro повинні представити до кінця грудня, дозволивши їм стати першими пристроями на ринку з Snapdragon 888 на борту. Смартфонам приписують OLED-дисплеї з підвищеною частотою оновлення, здвоєні акумулятори ємністю понад 4500 мАг, швидку 55-ватну зарядку і багатомодульні основні камери, де Pro-версія буде виділятися наявністю камери на 192 Мп або 200 Мп.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.