Viber запустив нову функцію відправки файлів

Месенджер Viber оголосив про запуск нової функції File Sharing, за допомогою якої компанії, що використовують бізнес-повідомлення Viber для взаємодії зі своїми потенційними і існуючими клієнтами, зможуть обмінюватися різними типами документів в рамках програми. Чеки на покупку і оплату товарів і послуг, виписки з банківських рахунків, гарантійні документи і багато іншого – все це бренди зможуть відправляти своїм клієнтам в месенджері, без необхідності перемикатися в інший додаток і додатково запитувати електронну пошту.

Функція File Sharing також доступна і користувачам Viber в спілкуванні з компаніями через двосторонні бізнес-повідомлення. Наприклад, в разі виникнення питань щодо використання або встановлення придбаного товару, покупець може звернутися до продавця, прикріпивши необхідні фото, відео або файл з інструкцією для допомоги у вирішенні питання. Таким чином вся комунікація клієнтів і бізнесу разом з необхідними документами знаходиться в одному зручному каналі спілкування.

File Sharing підтримує передачу як найбільш часто використовуваних типів документів (.doc, .docx, .pdf, .xls, .xslx), так і спеціалізованих текстових і графічних файлів (.txt, .rtf, .dot, .dotx, .odt, odf, .fodt, .info, .xps, .pdax, .eps). Єдине обмеження в розмірі документа – він не повинен перевищувати 25 МВ. Всі документи, якими діляться компанії і користувачі, захищені наскрізним шифруванням за замовчуванням – у Viber немає доступу до інформації, що передається в повідомленнях і файлах.

Нагадаємо, що вчора Viber відсвяткував десятиріччя своєї роботи і нагадав основні віхи розвитку з 2010 по 2020 рік в форматі інфографіки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.