Xiaomi Mi 11 буде офіційно представлений в Україні

Уже зовсім скоро очікується офіційна презентація нової флагманської лінійки смартфонів Xiaomi Mi 11 в Китаї. Напередодні стало відомо, що модель з цієї лінійки пройшла всі необхідні процеси сертифікації для продажу в Китаї. Аналогічні новини надходять і з України. Подробиці читайте в нашій статті.

 

Повідомляється, що Xiaomi Mi 11 схвалений для виходу в країнах Європи і в Україну. Відповідний сертифікат можна знайти в базі даних Європейського економічного співтовариства для пристрою з модельним номером M2011K2G. Саме “G” тут означає, що смартфон призначений для реалізації на глобальному ринку. Для порівняння, модельний номер моделі, яка буде представлена ​​в Китаї, виглядає так: M2011K2C.

Обидві версії будуть побудовані на базі новітньої флагманської однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 888. Xiaomi Mi 11 буде оснащений потрійний основною камерою з головним датчиком зображення роздільною здатністю 108 Мп і додатковими датчиками дозволом 13 і 5 Мп, а також здвоєним акумулятором ємністю 5000 мА • год.

Крім того, смартфон Xiaomi Mi 11 також з’явився в базах даних MIIT і 3C, які підтвердили, що він підтримує швидку зарядку потужністю 55 Вт.

Презентація смартфонів повинна відбутися в грудні цього року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.