Ці смартфони Xiaomi виключені зі списку тих, хто отримає MIUI 12

Чотири смартфона Redmi залишаться без MIUI 12. MIUI 12 стала значущим оновленням для Xiaomi. Оболонка стала функціональніша і перетворилася зовні. Сам інтерфейс був представлений в квітні нинішнього року і з тих пір компанія зайнята поширенням апдейта. Спочатку очікувалося, що Xiaomi оновить понад 60 моделей, які розповсюджуються по всьому світу, але плани змінилися і кількість пристроїв, які отримають MIUI 12 скоротилося.

Неприємні новини прийшли для власників смартфонів Redmi 7, Redmi 6 / 6A і Redmi Y3. Компанія видалила ці чотири моделі зі списку тих, хто оновиться до MIUI 12. У своїй спільноті вона підтвердила, що змушена була відмовитися від приходу апдейта на ці смартфони. Причина – проблеми з сумісністю і продуктивністю.

MIUI 12 досить важка оболонка Android і для її роботи необхідний достатній запас потужності. Правда, виглядає дивним виключення з претендентів на отримання оновлення Redmi 7, що володіє чіпом Snapdragon 632, тоді як Redmi 8 / 8A, Redmi 7A на базі Snapdragon 439 і Redmi Y2 з Snapdragon 625 все ще знаходяться в списку тих, до яких добереться MIUI 12. можливо, згодом компанія знову внесе корективи до переліку тих пристроїв, які отримають оновлення.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.