«Нова пошта» відкрила хаб для міжнародних відправлень

Компанія «Нова пошта Глобал» відзначає істотне зростання обсягів міжнародних відправлень. У зв’язку з таким ростом обсягів доставки, компанія створила додатковий хаб для міжнародних відправлень у Львові. Відзначається, що «Нова пошта Глобал» запустила чартерні рейси у львівський аеропорт і відкрила другу центральну сортувальну станцію (ЦСС).

Перший чартер з США прилетів до Львова на початку грудня. На його борту перебувало більше 15 тис. відправлень загальною вагою понад 30 тонн. Це відправлення клієнтів сервісу NP Shopping і доставка з американського інтернет-магазину iHerb. Рейси з США «Нова пошта Глобал» планує виконувати регулярно, два рази на тиждень: один рейс – до Львова і один до Києва.

Крім того, як до Львова, так і до Києва компанія планує виконувати чартерні рейси з Китаю. Зокрема, 6 грудня в Бориспіль вже прибув рейс з відправленнями з китайського інтернет-магазину Ali-Express, на борту якого перебувало 60 тис. Посилок загальною вагою 20 тонн. Незабаром очікуємо прибуття двох рейсів, які доставлять ще близько 20 тонн вантажу.

Раніше авіарейси компанії з міжнародними відправленнями прибували тільки в аеропорт «Бориспіль», а проходили митне оформлення і сортувалися на ЦСС в Києві. З початку цього року «Нова пошта Глобал» більш ніж удвічі збільшила обсяги поставок, доставивши 5,7 млн ​​відправлень. Таке зростання приводив до навантаження на сортувальну станцію.

«Для того, щоб зберегти швидкість доставки при збільшенні обсягів посилок, ми вирішили переорієнтувати частину логістичних потоків ближче до західного кордону. Запустивши чартерні рейси і відкривши нову ЦСС у Львові, ми фактично отримали другий хаб для відправлень в / з України », – заявив СЕО компанії« Нова пошта Глобал »Юрій Беневітскій.

Нова ЦСС розпочала свою роботу в листопаді, вона розташована на території Львівського терміналу компанії «Нова пошта» і здатна обробляти до 30 тис. Відправлень на добу. На сортувальній станції відбувається митне оформлення міжнародних відправлень як на імпорт, так і на експорт. Після митного оформлення всі відправлення відразу потрапляють на термінал компанії «Нова пошта» для доставки клієнтам.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.