Apple представила бездротові навушники AirPods Max, ціна вражає

8 грудня 2020 року компанія Apple представила бездротові накладні навушники AirPods Max. Серед характеристик – активне шумозаглушення, режим «прозорості» і просторове аудіо. Вартість в США – $ 549.

Як повідомляють в компанії, AirPods Max отримали чіп H17. Його Apple використовує в AirPods, Beats, а також в HomePod з 2019 року.
«Передове програмне забезпечення» забезпечує обчислювальний звук з адаптивним еквалайзером, активним шумозаглушенням, режимом «прозорості» і просторовий звук.

На навушниках є коліщатко Digital Crown, за допомогою якого можна регулювати гучність, перемикати треки, відповідати на дзвінки і активувати Siri. Кнопка управління шумом дозволяє перемикатися між режимом активного шумозаглушення і режимом «прозорості».
Згідно характеристикам Apple, AirPods Max можуть працювати до 20 годин в активному режимі.
Навушники доступні в п’яти кольорах: космічний сірий, сріблястий, блакитний, зелений і рожевий.

Верхня частина оголовья виготовлена ​​з дихаючої сітчастої тканини, а дужка виконана з нержавіючої сталі. Чаші – з анодованого алюмінію.
AirPods Max автоматично визначають, коли гарнітура знаходиться на голові. Відтворення звуку припиниться, якщо користувач підніме одну з чаш або зніме навушники.
У комплекті з AirPods Max йде Smart Case – чохол, який переводить гарнітуру в режим низького споживання енергії. Він допомагає зберегти заряд акумулятора, коли пристрій не використовується, уточнюють в компанії.

Навушники доступні для попереднього замовлення з дня анонса. Вартість на сайті Apple Store в США – $ 549. Старт продажів призначений на 15 грудня 2020 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.